top of page
Vyhledat

Kouzla Jihočeských revírů

Aktualizováno: 13. 2. 2022

Už to bude brzy rok, kdy nás jako Team Ryba oslovil výrobce nástrah Tactics. Zabývají se výrobou nástrah a návnad pro účel sportovního rybolovu. Pro nás, jako tým to byla velká čest spolupracovat s někým, kdo je do rybaření zapálen stejně, jako my.

Domluvili jsme vzájemné podmínky, jak bude spolupráce probíhat a my už jsme se jen těšili na výrobky Tactics, až je jako tým otestujeme na naší výpravě. Na test výrobku jsme volili bez váhání těžké vody, kde víme, že není opravdu jednoduché sáhnout si na šupinu.. První test tedy probíhal na Orlické přehradě, kde začalo první seznámení s krmením, dipy a příchutěmi, které byly neznámé jak pro nás, tak i pro ryby. Víkend tedy byl spíše maraton, než odpočinek u normální kaprařiny, protože se nestíhaly zavážet pruty a ryby zdolávat.



Co se úlovků a krmení týče, byli jsme až natolik překvapeni, jak krmení funguje i na této těžké vodě, kde na naší podložce byly položeny ryby i 15+.

Patentka a Krill s moruší totiž na této vodě fungovaly opravdu bezchybně a na jedničku. Díky dobrému vzhledu a stylu, ve kterém je zabaleno krmení, byly také především fotky krmení, jednotlivých příchutí a spojitost focení vzniklo i naše první video na představení výrobků Tactics a našeho týmu pro veřejnost.

Na dalších výpravách, kam jsme jako tým vyrazili, jeli jsme všichni v nové image. Dostali jsme trička s logem Tactics a pro naše překvapení i naším logem na rukávu Teamryba, aby se nám lépe chytalo. Následující výprava nás zavedla na jednu nejmenovanou a velice prochytávanou řeku, kde je veliký nátlak rybářů (krmítkářů).



Byla to výprava pouze na jednu noc, až do odpoledne druhého dne. Vystřídaly se snad veškeré podnební podmínky, počasí jako na houpačce a teplota vzduchu kolísala až v rozmezí desítek stupňů. Mně osobně stačilo na chytání 30 minut, protože to uplynula doba od prvního náhozu, až do prvního kontaktu s rybou.





S první jízdou, kdy se cívka odvíjela jako o závod mě nabíjelo více a více adrenalinem, který byl na druhé straně mého prutu. Boj s říční rybou, kaprem je pro mě neskutečným zážitkem každé výpravy. Takže i tato výprava byla ve znamení adrenalinu, překvapeni a pro nás mnoha zážitků. Nejen focení, ale i na natáčení našeho krátkého videa této výpravy, která byla opět vydařená a spojená se spokojeností celého našeho týmu.




Na závěr tohoto článku musím uvést, že rok spolupráce s Tactics a celoročním testováním několika výrobků můžu po zkušenostmi s jinými firmami na výrobu boilies,

které jsem během své kaprařské éry vyzkoušel, může Tactics konkurovat jiným značkám ve výrobě návnad a nástrah.




Už jen co se kvality zpracování týče, tak veškeré koule (boilies) fungují na 100%. Příchuť, rozpad a úlovky jsou na jedničku a za mě doporučuji všem, kteří hledají především kvalitní zpracování za pár peněz. Zachytá si na ně opravdu každý.








Přesvědčit se můžete i na instagramu @teamryba @tactics_baits


Za Team Ryba🐟

Mr-Fishermann Migell (Michael Šíp)

380 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page