top of page
Vyhledat
Michael Šíp

Aneb když kraluje Patentka

V roce 2023 jsem se seznámil nově s produktem Silent Hunter. Chytací boilies, které je obohacené práškovým obalem z mouček, muk a složek z mikročástic.


Boilies Patentka



Tento obal, který se při dopadu na dno postupně rozpouští a rozpadá, postupuje směrem do sloupce a zase zpět na dno. Boilies tedy po několika málo minutách vypadá, že je ve vodě již delší dobu a oklame nejednoho zkušeného kapra.


Tohle jsou věci, které mě osobně zajímají a ve vodě krásně pracují a fungují.





A proto, když přišel balíček s novinkou Silent Hunter, neváhal jsem ani minutu.

Veškeré potřebné věci k lovu jsem zabalil a rozhodl se Silenty vyzkoušet u nás na přehradě, která se stala mou domácí vodou. Z důvodu stěhování kvůli práce mám prakticky svá oblíbená místa hned u baráku. Vltavské kaskády se staly mým útočištěm a tak zde byl výběr jasný - krátká vycházka na jednu noc.



Stick Mix

Mix krmení na masové bázi je moje oblíbené. Týden připravený mix Patentky, Krillu, zasypané Stick Mixem Black Cloud a zalité boosterem Patentky. Přesně tato kombinace se mi již osvědčila, tak nebyl důvod vymýšlet něco nového!

Jednoduše mix, který kvůli Stick Mixu uvolňuje do sloupce částice stejně jako Silent Hunter.









Montáž s boilies Patentkou

Už jsem na místě, seznamuji se s okolím, pozoruji hladinu vody. Času je málo, jsem tu jen na pár hodin s rychlým přenocováním. Vytahuji krmení, které sypu jen pár metrů od břehu, abych si mohl postavit zázemí. To samé platí i o prutu s návnadou, letí taky pár metrů na zakrmené místo.




Po hodině, když jsem si vše rozbalil a připravil, jdu zkontrolovat hladinu znovu. Vidím aktivitu, říkám si ,,super, dneska to půjde¨, ale po delším pozorování zjistím, že na místo mi najeli sumci.



Pár minut na to se rozezněl zvuk pípáku a já měl zanedlouho na břehu svého první sumce chyceného na boilies!

Byl to vždy můj sen si nějakého vytáhnout, ale nečekal jsem, že si sen splním v jeden den hned dvakrát... První přišel odpoledne a druhý přišel v podvečer.


Migell a sumec

Tuto sezónu se budu více zaměřovat na chytání sumců pomocí boilies a věřím tomu, že právě Silent Hunter Patentka mi k tomu snadno dopomůže.


Migell a Sumec

Díky tomuto atraktivnímu boilies ( Silent Hunter ), jsem neměl jen tyto slizouny. Kapři u nás na Vltavské kaskádě si tento druh boilies oblíbili a pár se jich podívalo na břeh.

Na této řece jsem si vytáhnul nemalé množství krásných kaprů od 10 - 17,5 kg.

Bohužel jsem z důvodu pracovní vytíženosti nechodil tak často k vodě, ale i tak jsem s minulou sezónou spokojen.


Migell a kapr

Přeci jen mi voda vydala tyto poklady.



Za tým Tactics Mr-Fisherman Migell ( Michael Šíp )






184 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント


bottom of page